Anti-aging

smuk hud mad.jpg
 
 

Huden afspejler kroppens indre sundhedstilstand

Der er en række mineraler, fedtsyrer og aminosyrer der indgår i kollagendannelsen og dermed udsættelse af rynker samt minimering af appelsinhud.

Vi kan ikke bare spise kollagenprodukter og så regne med, at det magisk bliver til smuk hud.

Det handler om at finde ud af, hvad vores krop mangler af byggestene til selv at danne sund, stærk hud indefra.

Vi finder ofte mangler indenfor silica, lysin, glycin, glutamin, prolin og c-vitamin samt ubalance i fedtsyrerne, hos de af os, der har problemer med huden eller tørhedsrynker. Har man prøvet fiskeolie f.eks. og det ikke har rykket ved situationen, skyldes det at kroppen mangler nogle andre byggestene eller, at der er “blokeringer” involveret.

Vidste du i øvrigt at leverens velbefindende er afgørende for vores evne til at udskille giftstoffer som ellers ælder os før tid?

Det hjælper heller ikke meget at spise super fanatisk, såfremt leveren er belastet af ting som kemikalier, mykotoxiner og tungmetaller. Disse ting skal først fjernes for at leveren kan omsætte hormoner korrekt og for at vores fordøjelse og optagelse af næringsstoffer i øvrigt fungerer.

Leveren er også involveret i vores hormonsundhed, og netop vores hormoner er med til at bestemme hudens spændstighed.

Vi bruger infrarød scanning til at evaluere leverens sundhed og øvrige udredende laboratorieundersøgelser til at få identificeret HVAD det er, der belaster din lever.

Leveren er vores anti-aging organ nr. 1.

Når først leveren ikke fungerer, sker en række ældningsprocesser i kroppen. Derfor er det så vigtigt, at vi forstår at optimere dette organ, såfremt vi ønsker skønhed og trivsel indefra og ud.

Når vi snakker smuk hud, handler det således langt fra kun om fedt og fugt for at få en spændstig hudstruktur. En udredning samt tilpasset tilgang er nødvendig for at tage højde for netop din krops behov.


Referencer:
Amino Acids. 2012 Jun; 42(6): 2481–2489.
Amino Acids. 2018; 50(10): 1357–1365.
Nutrients. 2017 Aug; 9(8): 866.
An Bras Dermatol. 2016 May-Jun; 91(3): 331–335.
J Lipid Res. 2006 May;47(5):921-30. Epub 2006 Feb 7.