AUTOIMMUNE LIDELSER

 
 

Hvordan behandler man autoimmune lidelser?

autoimmune lidelser.jpg

Autoimmune lidelser bør behandles ved at finde ud af, hvorfor kroppen er gået i baglås. Som udgangspunkt er samtlige autoimmune lidelser diagnosticeret ud fra symptombeskrivelser.

Det vi har brug for, for at kunne behandle disse lidelser er, at identificere hvad der skaber symptomerne.

Vi har efterhånden tilstrækkelig tilgængelig forskning til at kunne drager linjer fra forskellige forgiftningsproblematikker til de respektive typer af autoimmune lidelser. Det er veldokumenteret i litteraturen at vi f.eks. finder forhøjede tungmetaller hos Alzheimer’s og Parkinson’s patienter. Tungmetaller indgår i synergi med visse kemikalier og mykotoxiner som der ligeledes bør testes for, skal vi have mulighed for at forhindre udvikling og have chance for helbredelse.

Parkinson’s og Alzheimer’s er dokumenteret at være reversibel op til stadie 4. Kan vi sætte ind tidligt for de forskellige typer af autoimmune lidelser, har vi en chance. Venter vi for lang tid, vil der opstå permanente DNA skader der er irreversible. Derfor: tidlig udredning og indsats er nødvendig for at vi kan sætte målrettet ind.

Generelt er det mindre interessant hvilken type af autoimmun lidelse vi har, da dette afhænger af vores genetik.

Vi kan altså have samme forgiftningsproblematikker, men grundet vores gener, giver de sig til udslag på forskellige måder. Nogle udvikler måske cancer, mens andre får en autoimmun lidelse - dermed bliver generne sekundære og årsagen til lidelse primære.

Vi har alle gener koblet til sundhed og sygdom. Vores gener er IKKE vores skæbne.

Det der er interessant er, hvad der AKTIVERER vores gener og dermed har gjort os syge. VI kan ikke fjerne gener for at hindre sygdom - det er ikke en garanti for at vi ikke vil blive syge, udsættes vi for toxiner. Derfor er vi blevet klar over at overdreven fokus på genetik er irrelevant - det handler om at finde de biokemiske blokeringer og få dem behandlet. Det kan vi teste for og det kan vi gøre noget ved.

Referencer:
J Mol Biol. 2019 Apr 19;431(9):1843-1868.
J Alzheimers Dis. 2018; 62(3): 1369–1379.
Toxicol Appl Pharmacol. 2018 Oct 1;356:8-14.
Toxicology. 1995 Mar 31;97(1-3):3-9.
Curr Med Chem. 2018;25(19):2198-2214