Cancer

 
 

årsagsbehandling vs. symptombehandling

cancerbehandling.jpeg

Cancer er en betegnelse, der dækker adskillige forskellige typer af cancer. Hvilken cancer vi udvikler, afhænger i høj grad af genetik samt hvad det er for kræftfremkaldende faktorer, vi er blevet udsat for. Gener kan vi ikke gøre noget ved - og de er ikke så interessante i et behandlingsforløb. Hvad der er interessant er, at få identificeret vores biokemiske anormaliteter, der har skabt et cancer-venligt indre miljø.

Når vi har kortlagt vores indre miljø, bliver det næste step at finde ud af, hvad der har skabt den indre domino-effekt af ubalancer.

Har man f.eks. mykotoxinforgiftning, vil dette skabe fordøjelsesproblemer og usund mave-tarm flora og øget risiko for cancer. Har man kviksølvforgiftning vil dette skabe nitrooxidativt stress og blodsukker ubalancer og dermed øget risiko for cancer. Men behandler vi symptomerne - blodsukkeret, fordøjelsen - uden at finde årsagerne, vil behandlingen være minimal effektiv og sygdomsscenariet vil ofte blive kronisk med tilbagevendende episoder. Simpelthen fordi selve årsagerne til cancer ikke er blevet identificeret, men vi sidder fast i symptombehandling - og det uanset om vi kun benytter os af konventionel behandling eller naturmedicin.

Book tid til at blive tværfagligt udredt og få lavet et målrettet program udviklet af nutritionister og med lægesupervision af samtlige scanninger og laboratorieprøver.

 

Referencer:

Carcinogenesis. 2010 Jan; 31(1): 71–82.

Front Cell Infect Microbiol. 2018; 8: 60.

J Prev Med Public Health. 2014 Mar; 47(2): 74–83.