Elite sport

Jesse Owens, vinder af 4 guldmedaljer ved De Olympiske Lege i 1936.

Jesse Owens, vinder af 4 guldmedaljer ved De Olympiske Lege i 1936.

 
 

Præstationsoptimering med skræddersyet koststrategier og top-til-tå sundhedstjek for atleter

Den enkeltes kost- og kosttilskudsstrategier kan markant påvirke ens fysiske præstation. Skræddersyet ernæring til atleter har til formål at optimere helbred, kropssammensætning og træningspræstation ved at målrette kostanbefalinger til den enkeltes biokemiske profil.

Der har i sportsverdenen længe manglet den fornødne hensyntagen til den enkeltes biokemiske balance og anbefalinger på basis af disse, istedet for standardanbefalinger, gætværk og kalorietælling.

Vi tester atleter top-til-tå for at fine-tune hvert enkelt biokemisk aspekt, der kan have betydning for bedre restitution, dybere søvn, optimal næringsudnyttelse og opbygning af muskelmasse.

Hvis vi mangler byggestene i kroppen, vil vi ikke få fuldt udbytte af vores træning.

Og vidste du f.eks. at såfremt vi har kviksølv i kroppen påvirkes vores blodsukker, uagtet at vi ellers spiser super sundt?

Blodsukkerregulering er en af de vigtigste nøgler for præstationsforbedring.

Samtidig anvender vi infrarød scanning til tidlig risikoopsporing mht. forebyggelse af skader, nerverdysfunktion og holdningsmæssigebelastninger.

Dette giver os mulighed for at kommunikere videre til din træner, så dit træningsprogram kan rettes til, afhængig af hvad din scanning viser vil være optimalt for præstationsoptimering og forebyggelse af skader.

Referencer:

Front Nutr. 2019; 6: 8.

Nutrition. 2004 Jul-Aug;20(7-8):662-8.

J Sports Sci. 2004 Jan;22(1):65-79.

J Int Soc Sports Nutr. 2005; 2(1): 43–49.

J Sports Sci. 1991 Summer;9 Spec No:91-116.