Back to All Events

10 Skridt til Stabilt Blodsukker (DANISH ONLY)

  • Landsorganisationen Natursundhedsrådet 20 Højeloft Vænge Værløse, 3500 Denmark (map)

Vidste du, at hvis du har forhøjet kviksølv i kroppen fra f.eks. fisk og tandfyldninger, vil du konstant have blodsukkerproblemer, uanset hvad du spiser?

Blodsukker-ubalance er noget de fleste af os idag døjer med i mere eller mindre grad - ofte grundet mineralmangler, toxinforgiftninger samt at vi ganske enkelt ikke aner, hvordan man spiser for at have naturligt stabilt blodsukker, så vi er glade og fulde af energi om dagen, og kan sove tungt om natten. Med alle de forskellige kure der enten udelukker det ene eller det andet - typisk spiller frugt og kulhydrater en central rolle i disse filosofier - er det ikke mærkeligt, at vi bliver forvirrede. Derfor skal vi se på, hvad vi rent faktisk videnskabeligt ved virker for stabilt blodsukker.

Alle lidelser i vores krop forstærkes, når vi har problemer med vores blodsukker: afhængighed og misbrug, vægttabsresistens, humørsvingninger, depression, søvnløshed, toxinforgiftninger, migræne, stress, hjerte- og karsygdomme, diabetes, cancer.

Vi vil gennemgå 10 skridt du kan tage for at få stabilt blodsukker naturligt og medicinfrit og vil herunder komme ind på:

-Top 5 triggers der smadrer dit blodsukker
-Stress, hormoner og blodsukker linket.
-Re-aktivering af dine fedtforbrændingshormoner
-Hvordan dit blodsukker påvirker din mentale sundhed
-Top 5 Superfoods til at få stabilt blodsukker her og nu
-Er frugt hvidt sukker bare i forklædning?
-Demo: Blodsukker i balance superfood smoothie - smag og opskrift