hjertekarsygdomme

hjertesundhed.jpg
 
 

Hjertekarsygdomme er en af de top 3 dræbere i verden

Vidste du at forhøjet blodtryk ofte kan kureres når blodsukker- og søvnproblemer adresseres? Vores hjerte belastes af stress, usunde spisevaner (for meget sukker, for meget fedt, for meget alkohol, tobak mm.) samt forskellige giftstoffer er linket til hjertekarlidelser.

Mykotoxiner er linket til arytmi og kviksølv er linket til forhøjet blodtryk.

Samtidig ser vi med mange af disse “syredannende” toxiner, at kroppen hiver de basiske mineraler ud fra knoglerne for at opretholde normal blodph. Dette skaber både problemer med knogletætheden samt risiko for åreforkalkning.

Fiskeolie og antiinflammatoriske strategier vil alle blive brugt som led i behandlingen, men først og fremmest er målet at udrede årsagerne for hjertekarproblemerne. Har du åreforkalkning grundet en kviksølvproblematik, vil det ikke nytte på lang sigt at symptombehandle med fiskeolie og sekteriske koststrategier.

Årsagsanalysen og den tilsvarende behandling skal være med.

Samtidig ved vi også at tilstrækkeligt med de essentielle fedtsyrer og aminosyrer er nødvendige for en sund hjertefunktion - hvorfor vi undersøger fedtsyrebalance samt aminosyrebalance og øvrige aspekter der skønnes relevante for dig.


Referencer:
J Toxicol Sci. 2011 Aug;36(4):453-60.
Biol Psychiatry. 2006 Sep 1;60(5):507-14.
J Clin Hypertens (Greenwich). 2011 Aug;13(8):621-7.