Christina Santini kan bookes til foredrag, workshops og madlavningskurser.

Et standard mad-som-medicin foredrag varer ca. 2 timer og indeholder 10 min. pause. Emnet tilrettelœgges efter Jeres behov.

Nedenstående er nogle af Christinas mest populœre foredrag,

Andre temaer tilbydes efter request.

KOSTSTRATEGIER FOR CANCER PATIENTER  Klik her for liste over flere cancer foredrag.

KOSTSTRATEGIER FOR CANCER PATIENTER

Klik her for liste over flere cancer foredrag.

SYMPTOMBEHANDLING vs. ÅRSAGSBEHANDLING AF CANCER  Vidste du at cancer celler vokser i os alle lige nu? Den eneste grund til at een udvikler cancer mens en anden ikke gør er, at vores krop er blevet cancervenlig. Hovedparten af cancerbehandling idag er stadig snævret ind til i mange tilfælde symptombehandling. Hvis vi ikke kender den unikke årsag til, hvorfor netop vi har fået cancer, kan vi ikke behandle succesfuldt. At behandle cancer er at symptombehandle - derfor vores helbredelsesrate stadig er mangelfuld. Behandler vi derimod ÅRSAGEN til at cancer kan vokse, har vi opskriften på en effektiv behandlingsstrategi. Typisk er fokus på at undgå tobak og spise varieret - mange får trods det alligevel konstateret cancer idag og står tilbage med spørgsmålet hvorfor? Christina Santini vil gennemgå konkrete årsager til cancer samt de væsentligste laboratorietest man bør få lavet for netop at finde roden til hvorfor kroppen er blevet cancervenlig. Kender vi ikke årsagen, kan vi ikke behandle korrekt, og vi sidder fast i symptombehandling - uanset om vi arbejder med konventionel, integrativ medicin eller plantemedicin.  Take-aways fra foredraget:  - Symptombehandling af cancer vs. årsagsbehandling - Laboratorieprøver til at finde årsager til cancer - Typiske laboratorieresultater og behandlingsstrategier - Toxiner, tungmetaller og pesticider - hvor meget betyder det? - Og hvad skal jeg spise: Kan man udsulte cancer?

SYMPTOMBEHANDLING vs. ÅRSAGSBEHANDLING AF CANCER

Vidste du at cancer celler vokser i os alle lige nu? Den eneste grund til at een udvikler cancer mens en anden ikke gør er, at vores krop er blevet cancervenlig. Hovedparten af cancerbehandling idag er stadig snævret ind til i mange tilfælde symptombehandling. Hvis vi ikke kender den unikke årsag til, hvorfor netop vi har fået cancer, kan vi ikke behandle succesfuldt. At behandle cancer er at symptombehandle - derfor vores helbredelsesrate stadig er mangelfuld. Behandler vi derimod ÅRSAGEN til at cancer kan vokse, har vi opskriften på en effektiv behandlingsstrategi.

Typisk er fokus på at undgå tobak og spise varieret - mange får trods det alligevel konstateret cancer idag og står tilbage med spørgsmålet hvorfor? Christina Santini vil gennemgå konkrete årsager til cancer samt de væsentligste laboratorietest man bør få lavet for netop at finde roden til hvorfor kroppen er blevet cancervenlig. Kender vi ikke årsagen, kan vi ikke behandle korrekt, og vi sidder fast i symptombehandling - uanset om vi arbejder med konventionel, integrativ medicin eller plantemedicin.

Take-aways fra foredraget:

- Symptombehandling af cancer vs. årsagsbehandling

- Laboratorieprøver til at finde årsager til cancer

- Typiske laboratorieresultater og behandlingsstrategier

- Toxiner, tungmetaller og pesticider - hvor meget betyder det?

- Og hvad skal jeg spise: Kan man udsulte cancer?

 
DIN SULTNE HJERNE  Er du altid sulten og skal styre dit madindtag? Få tips til at genetablere sult- og mætheds-signaler og slip madkontrollen.  Take-away fra foredraget:  - Hvorfor overspiser vi? - Hvorfor kan vi ikke bare “lukke munden og lette røven”? - Biokemiske parametre i vores sult-mæthedssignalering - Den store gluten og sukker forskrækkelse - Er der nogle fødevarer der er addiktive? - Hvad kan man gøre for at forebygge overspisningen?

DIN SULTNE HJERNE

Er du altid sulten og skal styre dit madindtag? Få tips til at genetablere sult- og mætheds-signaler og slip madkontrollen.

Take-away fra foredraget:

- Hvorfor overspiser vi?

- Hvorfor kan vi ikke bare “lukke munden og lette røven”?

- Biokemiske parametre i vores sult-mæthedssignalering

- Den store gluten og sukker forskrækkelse

- Er der nogle fødevarer der er addiktive?

- Hvad kan man gøre for at forebygge overspisningen?

10 SKRIDT TIL BLODSUKKER i BALANCE  Take-away fra foredraget:  Vidste du, at hvis du har forhøjet kviksølv i kroppen fra f.eks. fisk og tandfyldninger, vil du konstant have blodsukkerproblemer, uanset hvad du spiser?  Blodsukker-ubalance er noget de fleste af os idag døjer med i mere eller mindre grad - ofte grundet mineralmangler, toxinforgiftninger samt at vi ganske enkelt ikke aner, hvordan man spiser for at have naturligt stabilt blodsukker, så vi er glade og fulde af energi om dagen, og kan sove tungt om natten. Med alle de forskellige kure der enten udelukker det ene eller det andet - typisk spiller frugt og kulhydrater en central rolle i disse filosofier - er det ikke mærkeligt, at vi bliver forvirrede. Derfor skal vi se på, hvad vi rent faktisk videnskabeligt ved virker for stabilt blodsukker. Alle lidelser i vores krop forstærkes, når vi har problemer med vores blodsukker: afhængighed og misbrug, vægttabsresistens, humørsvingninger, depression, søvnløshed, toxinforgiftninger, migræne, stress, hjerte- og karsygdomme, diabetes, cancer.  Vi vil gennemgå 10 skridt du kan tage for at få stabilt blodsukker naturligt og medicinfrit og vil herunder komme ind på:  -Top 5 triggers der smadrer dit blodsukker -Stress, hormoner og blodsukker linket. -Re-aktivering af dine fedtforbrændingshormoner -Hvordan dit blodsukker påvirker din mentale sundhed -Top 5 Superfoods til at få stabilt blodsukker her og nu -Er frugt hvidt sukker bare i forklædning? -Demo: Blodsukker i balance superfood smoothie - smag og opskrift

10 SKRIDT TIL BLODSUKKER i BALANCE

Take-away fra foredraget:

Vidste du, at hvis du har forhøjet kviksølv i kroppen fra f.eks. fisk og tandfyldninger, vil du konstant have blodsukkerproblemer, uanset hvad du spiser?

Blodsukker-ubalance er noget de fleste af os idag døjer med i mere eller mindre grad - ofte grundet mineralmangler, toxinforgiftninger samt at vi ganske enkelt ikke aner, hvordan man spiser for at have naturligt stabilt blodsukker, så vi er glade og fulde af energi om dagen, og kan sove tungt om natten. Med alle de forskellige kure der enten udelukker det ene eller det andet - typisk spiller frugt og kulhydrater en central rolle i disse filosofier - er det ikke mærkeligt, at vi bliver forvirrede. Derfor skal vi se på, hvad vi rent faktisk videnskabeligt ved virker for stabilt blodsukker.

Alle lidelser i vores krop forstærkes, når vi har problemer med vores blodsukker: afhængighed og misbrug, vægttabsresistens, humørsvingninger, depression, søvnløshed, toxinforgiftninger, migræne, stress, hjerte- og karsygdomme, diabetes, cancer.

Vi vil gennemgå 10 skridt du kan tage for at få stabilt blodsukker naturligt og medicinfrit og vil herunder komme ind på:

-Top 5 triggers der smadrer dit blodsukker
-Stress, hormoner og blodsukker linket.
-Re-aktivering af dine fedtforbrændingshormoner
-Hvordan dit blodsukker påvirker din mentale sundhed
-Top 5 Superfoods til at få stabilt blodsukker her og nu
-Er frugt hvidt sukker bare i forklædning?
-Demo: Blodsukker i balance superfood smoothie - smag og opskrift

KICKSTART DIN FEDTFORBRÆNDING  Take-away fra foredraget:  - Detox af fedt-blokkere - Aktivering af din fedtforbrændingszone - De 8 nøgle mikronutrienter - 5 Videnskabeligt Dokumenterede Urter For Vægttab - Salt, kaffe og andre myter om vægttab - Appetitregulering og hormoner - De fedtforbrændende fedtstoffer - Måltidsrytmer for optimal fedtforbrænding

KICKSTART DIN FEDTFORBRÆNDING

Take-away fra foredraget:

- Detox af fedt-blokkere

- Aktivering af din fedtforbrændingszone

- De 8 nøgle mikronutrienter

- 5 Videnskabeligt Dokumenterede Urter For Vægttab

- Salt, kaffe og andre myter om vægttab

- Appetitregulering og hormoner

- De fedtforbrændende fedtstoffer

- Måltidsrytmer for optimal fedtforbrænding

10 Steps Til En Stærkere Krop  Take-away fra foredraget:  - Hvordan du finder din nuværende sundhedsblueprint - Detox toxiner - Lever support - Reetabler din mave-tarm sundhed - Fix din binyretræthed - Få styr på dine cravings og balancer din hjernekemi - Etabler et sundhedsfundament - Strategier til omsætning til til en holdbar livsstil

10 Steps Til En Stærkere Krop

Take-away fra foredraget:

- Hvordan du finder din nuværende sundhedsblueprint

- Detox toxiner

- Lever support

- Reetabler din mave-tarm sundhed

- Fix din binyretræthed

- Få styr på dine cravings og balancer din hjernekemi

- Etabler et sundhedsfundament

- Strategier til omsætning til til en holdbar livsstil

 
TOXINER OG DIN SUNDHED - VIDENSKABELIGE DETOX STRATEGIER DER VIRKER (og nej, det er ikke juicekure)  Take-away fra foredraget: Vidste du at hovedparten af hudlidelser kan traces tilbage til toxiner i kroppen? At hvis du nogensinde har boet eller arbejdet et sted med f.eks. skimmelsvamp, vil de stadig være i din krop idag. Skimmelsvamp er linket til hormonforstyrrelser, cancer, hududslæt, nedsat leverfunktion, vægtøgning og migræne. Disse ting kan løses når vi får identificeret hvilket giftstoffer der blokerer vores krop fra at fungere optimalt. Og vidste du at tungmetaller som bly sætter sig i hjernen og er linket til bl.a. depression?  Når vores krop angriber sig selv, eller ikke fungerer optimalt, er det første vi skal undersøge hvilke blokeringer vi har.  Disse kan vi både have arvet fra vores forældre (tungmetaller) eller via vores boplads og drikkevand. Først derefter vil vi få fuld gavn af at reparere og genopbygge kroppen via mad, kosttilskud etc.

TOXINER OG DIN SUNDHED - VIDENSKABELIGE DETOX STRATEGIER DER VIRKER (og nej, det er ikke juicekure)

Take-away fra foredraget:
Vidste du at hovedparten af hudlidelser kan traces tilbage til toxiner i kroppen? At hvis du nogensinde har boet eller arbejdet et sted med f.eks. skimmelsvamp, vil de stadig være i din krop idag. Skimmelsvamp er linket til hormonforstyrrelser, cancer, hududslæt, nedsat leverfunktion, vægtøgning og migræne. Disse ting kan løses når vi får identificeret hvilket giftstoffer der blokerer vores krop fra at fungere optimalt. Og vidste du at tungmetaller som bly sætter sig i hjernen og er linket til bl.a. depression?

Når vores krop angriber sig selv, eller ikke fungerer optimalt, er det første vi skal undersøge hvilke blokeringer vi har.

Disse kan vi både have arvet fra vores forældre (tungmetaller) eller via vores boplads og drikkevand. Først derefter vil vi få fuld gavn af at reparere og genopbygge kroppen via mad, kosttilskud etc.

BIOLOGIEN BAG SPISEFORSTYRRELSEN  Take-away fra foredraget:  - Anorexi, Bulimi, Ortorexi og Overspisning: En introduktion - Biologiske og samfundsmæssige risikoparametre for udvikling af en spiseforstyrrelse - Neurobiologiske karakteristika for de forskellige typer af spiseforstyrrelser - Kan man blive misbrugsafhængig af mad? - Kan man blive afhængig af at sulte sig, eller er det bare "psykisk"? - Hvorfor udvikler nogle en type spiseforstyrrelse mens andre en anden? - Er der substanser i mad der er afhængighedsskabende? - Fysiologiske konsekvenser af de forskellige typer af spiseforstyrrelser - Koststrategier til at reparere de skader, der opstår efter en spiseforstyrrelse - Tips til at genetablere fertilitet og hormoner - 5 råd til pårørende og forældre

BIOLOGIEN BAG SPISEFORSTYRRELSEN

Take-away fra foredraget:

- Anorexi, Bulimi, Ortorexi og Overspisning: En introduktion

- Biologiske og samfundsmæssige risikoparametre for udvikling af en spiseforstyrrelse

- Neurobiologiske karakteristika for de forskellige typer af spiseforstyrrelser

- Kan man blive misbrugsafhængig af mad?

- Kan man blive afhængig af at sulte sig, eller er det bare "psykisk"?

- Hvorfor udvikler nogle en type spiseforstyrrelse mens andre en anden?

- Er der substanser i mad der er afhængighedsskabende?

- Fysiologiske konsekvenser af de forskellige typer af spiseforstyrrelser

- Koststrategier til at reparere de skader, der opstår efter en spiseforstyrrelse

- Tips til at genetablere fertilitet og hormoner

- 5 råd til pårørende og forældre

MÆNDS SÆRLIGE SUNDHEDSBEHOV: STAMINA, LIBIDO OG BRAINPOWER  Take-away fra foredraget:  - Mænd og deres unikke sundhedsbehov - Top 5 testosteron boosters - Koststrategi for muskler og recovery - Spis dig til bedre potens: Hvad siger videnskaben? - Hormoner og anti-aging strategier for 45+ - Dopamin, drive, brainpower og mental fokus

MÆNDS SÆRLIGE SUNDHEDSBEHOV: STAMINA, LIBIDO OG BRAINPOWER

Take-away fra foredraget:

- Mænd og deres unikke sundhedsbehov

- Top 5 testosteron boosters

- Koststrategi for muskler og recovery

- Spis dig til bedre potens: Hvad siger videnskaben?

- Hormoner og anti-aging strategier for 45+

- Dopamin, drive, brainpower og mental fokus

KVINDERS HORMONER, FERTILITET OG SKØNHEDSPLEJE  Take-away fra foredraget:  - Strategier for bedre østrogen balance - Fakta om brystcancer - Top 10 superfoods for hormonel harmoni - 8 sundhedstips til bedre fertilitet - 3 ting at tjekke hvis du ikke kan blive gravid - Kostmyter og slankekure - Hvorfor kvinder IKKE trives på samme kost som mænd! Hint: serotonin - Naturlig hudpleje fra dit køleskab

KVINDERS HORMONER, FERTILITET OG SKØNHEDSPLEJE

Take-away fra foredraget:

- Strategier for bedre østrogen balance

- Fakta om brystcancer

- Top 10 superfoods for hormonel harmoni

- 8 sundhedstips til bedre fertilitet

- 3 ting at tjekke hvis du ikke kan blive gravid

- Kostmyter og slankekure

- Hvorfor kvinder IKKE trives på samme kost som mænd! Hint: serotonin

- Naturlig hudpleje fra dit køleskab

Hvad siger andre?

Christina Santini har holdt foredrag, lavet tasting demos samt mad-som-medicin madlavningskurser for lægeklinikker i USA, Patientforeninger som Tidslerne og Dansk Dercum Forening, Kildehøj Privat Hospital, SundLivsstil messen i Øksnehallen, Fertilitetsmessen, Copenhagen Health Club, LitUpp, Hellebæk Friskole og ved internationale konferencer for OMICS samt Cancer Konferencen sammen med bl.a. læge Claus Hancke og Radiodoktoren Carsten Vagn Hansen m.fl.

Et snapshot af christina santinis foredrag, tasting demos og madlavningskurser