PRISER

 • Vi bruger de nyeste og bedste kvalitetsmaskiner.

 • Vi samarbejder med førende internationale eksperter og benytter os af sparring for at få en tværfaglig behandlingstilgang som du drager nytte af, når vi udvikler dit sundhedsprogram.

 • Vi opdaterer vores viden ved at deltage i intenationale konferencer årligt. Det er din garanti for tværfaglig kvalitet.

kostvejledning københavn.jpg
 
 

Hvad koster det?

 • Første konsultationspakke 2 x 45 min. inkl. skræddersyet behandlingsprogram + termografiscanning + tungmetal- og mineralanalyse + 30 min opfølgning... 8000 kr. Øvrige anbefalede laboratorieprøver ikke inkl. pris.

  Har du allerede fået lavet en termografiscanning og/eller tungmetal + mineraltest, kan du booke Ny Klient konsultationspakke 2 x 45 min. inkl. skræddersyet sundhedsprogram for 2450 kr.

 • Opfølgende konsultationer 30 min........... 975 kr.

 • Laboratorieprøver inkl. læge og biokemiker supervision........ typisk 5000-8000 kr.

Klinikken tester for alt, afhængig af hvad der er relevant for dig at få undersøgt nærmere: mykotoxiner, pesticider, kemikalier, hormoner via saliva metode, fødevareallergi, bakteriebalance, organiske syrer, mitokondriefunktion, hjernesignalstoffer, vitaminer, mineraler, tungmetaller, fedtsyrebalance og meget mere.

 • Tungmetal og Mineralanalyse + 15 min. gennemgang af Ernæringsspecialist Christina Santini............ 1750 kr.

 • Termografi scanning inkl. læge + 15 min. tlf. rådgivning af Ernæringsspecialist Christina Santini.... 2850 kr.

ernæringskonsultation.jpg

hvad er et Typisk behandlingsforløb?

Du booker en Ny Klient Konsultationspakke for, at jeg laver et skræddersyet behandlingsprogram baseret på dine sundhedsmål og sygdomshistorik. I forbindelse med konsultation bestiller vi laboratorieprøver og/eller termografiscanning afhængig af, hvad dine symptomer eller sundhedsmål er.

I den første del af konsultationen á 45 min. som foregår den dag, hvor du har bestilt tid til konsultation, gennemser jeg evt. prøver, du allerede måtte have fået foretaget andetsteds. Endvidere undersøger jeg, hvad vi skal kigge nærmere på, for at finde ud af din biokemiske balance og uafklarede årsager til eksisterende skavanker. I anden del af konsultationspakken (tidspunktet aftales under første konsultation), har jeg på basis af de bestilte prøver og undersøgelser, lavet dit skræddersyede sundhedsprogram med supervision fra en Amerikansk læge og en Amerikansk biokemiker, som jeg samarbejder med. Jeg laver ingen behandlingsprogrammer uden laboratorieprøver. Ganske enkelt fordi det er gætværk, hvis jeg ikke har konkrete resultater at forholde mig til. De prøver vi kan få taget herhjemme, er desværre for overfladiske og ikke årsagsorienterede.

Jeg ønsker at undgå symptombehandling: jeg undersøger Årsagen til dine symptomer.

HVORFOR har du hormonelle ubalancer? HVORFOR vokser der cancerceller i din krop? HVORFOR har du migræne? Skyldes det tungmetaller, mykotoxiner, kemikalieforgiftning eller hormonforstyrrende pesticider?

Først når dette spørgsmål er afklaret, kan effektiv behandling sættes ind. 

sundhedsklinikken.jpg

Samtlige laboratorieprøver, med undtagelse af tungmetal og mineralanalysen, sendes til USA, hvor de analyseres. Jeg konsulterer deres læge og biokemiker i forhold til, hvad der vil være optimalt behandlingsmæssigt at gøre på baggrund af resultaterne.

Du får altså en tværfaglig analyse, når du booker en konsultation.

Det er ret unikt, og sparer dig for penge og forvirring ved selv at skulle gå til forskellige eksperter, der ikke kommunikerer indbyrdes.

Hjørnestenen i min praksis er: tværfaglighed og samarbejde på tværs af specialistområder - og det er hvad jeg kan tilbyde dig.

Typisk behandlingsforløb og prisoversigt

 • Ny konsultationspakke 2 x 45 min. fordelt på to forskellige dage inkl. skræddersyet behandlingsprogram..... 2450 kr.

 • 1 termografi scanning inkl. lægesupervision..... 2850 kr.

 • Laboratorieprøver inkl. læge og biokemiker supervision..... typisk 5000-8000 kr.

 • Tungmetal og mineral analyse...... 1750 kr.

 • Opfølgende konsultation anbefales månedligt for at optimere program afhængig af reaktioner...... 975 kr. 

NB: Opfølgende scanning og laboratorieprøve anbefales efter 6-9 måneder for at vurdere fremskridt.

SUNDHEDSTJEKS Du kan booke uden forudgående konsultation

 • Tungmetal og mineral analyse inkl. 20 min. gennemgang m. Ernæringsspecialist Christina Santini..... 1750 kr.

 • Termografi scanning inkl. læge + 20 min. tlf. rådgivning m. Ernæringsspecialist Christina Santini...... 2850 kr.

Vi bruger det nyeste kamera udstyr med den højeste opløsning for at sikre dig den mest akkurate måling. Vores amerikanske læge, som vi bruger til at analysere scanningerne har over 30 års erfaring i at aflæse og fortolke scanningsbilleder, og har tidligere arbejdet med ultralydsscanning, men valgte at gå over til termografi grundet bedre nøjagtighed. 

ernæringsvejledning københavn.jpg